Digitale lessen New Memories

Thuis en overal dansen met New memories

Houdt u ervan om te bewegen met New Memories en wilt u dit in uw eigen huiskamer doen? Dat kan! New Memories heeft 6 digitale lessen van een half uur gemaakt voor bij u thuis. De lessen bestaan elk uit vier zitdansen, twee korte sketches en een aantal quizvragen. De dansen zijn natuurlijk om ons te helpen om fit te blijven, de sketches zijn ter vermaak en de quizvragen zijn om ons brein te trainen. Zo helpen de lessen bij uw algehele welbevinden. Wilt u een voorproefje? Bekijk de trailer!

Bestellen als verpleeghuis

De digitale lessen zijn uitermate geschikt om af te spelen in de huiskamers van uw verzorgings- en verpleeghuis. De lessen zijn afgestemd op ouderen met somatische of geriatrische problemen. Met de digitale lessen van New Memories kunt u bewoners helpen bewegen zonder hier direct ondersteuning bij te hoeven bieden. Ook tijdens periodes van quarantaine kunt u toch New Memories in huis halen.

Investering: €150,- exclusief btw. Wilt u de digitale lessen van New Memories bestellen? Scroll naar beneden en vul onderstaand formulier in. U ontvangt op werkdagen binnen 48 uur een reactie.

Bestellen als particulier

Wilt u thuis in uw huiskamer lekker bewegen met New Memories? Wilt u lichaam en geest fit en soepel houden? Heeft u lichamelijk beperkingen waardoor u niet lang meer kunt staan? Dan zijn de digitale lessen van New Memories wat voor u.

Investering: €30,- exclusief btw. U kunt de lessen bestellen door een mailtje te sturen naar: info@new-memories.nl of door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt op werkdagen binnen 48 uur een reactie.