Kerstvoorstelling

Kom je je gezellig opwarmen bij onze kerstvoorstelling? Met onder andere tap, rock & roll en de twist. Laat je betoveren door de klassieke ballerina’s, warm je aan het haardvuur, maak een echte sneeuwpop en stap met ons in de arrenslee! Een voorstelling vol kerstmuziek, dans, decors en natuurlijk voor elke act een ander kostuum. Want New Memories is ‘go big or go home’! Onze missie is u als oudere volledig in de watten te leggen met een prachtige voorstelling.

Duur van de voorstelling

De voorstelling duurt 1,5 uur inclusief een pauze. Echter is de indeling van het programma en de pauze nader te bepalen in overleg. Dit heeft te maken met de doelgroep die we voor ons hebben. Samen met de activiteitenbegeleiding zorgen we voor een passend programma.

Speelvlak

Wij hebben een speelvlak nodig van minimaal 3 bij 6 meter, liefst groter. Een verhoogd podium is niet nodig. Het speelvlak moet vooral dweilschoon zijn i.v.m. met onze kostuums en decors.

Geluid

New Memories neemt een eigen geluidsinstallatie en geluidstechnicus mee.

Prijzen

U wilt natuurlijk weten wat de kosten zijn. Voor een investering van 500,- euro ex. 9% btw en reiskosten heeft u met New Memories een prachtige kerstactiviteit in huis gehaald!

Beschikbaarheid

Kijk in de touragenda voor beschikbare data