Zomer voorstelling ‘Zomergeluk!’

Zomergeluk is een voorstelling vol Zomers geluk. Van dagjes naar het strand, tot fruit plukken in het bos, jam maken, reizen, kamperen, scooter rijden, zomerliefdes, buitenspelen; alles komt langs. Een voorstelling boordevol zomer nostalgie. Alle decor en props in de voorstelling dragen bij aan de ultieme zomerherinnering. Maar het mooiste is dat Zomergeluk een voorstelling is waar ouderen aan mee mogen doen!

Vier dansacts worden door ouderen meegedanst. Daarvoor komen we eerst een workshop geven, want de dansen moeten natuurlijk wel eerst aangeleerd. Naast de dans zijn er natuurlijk ook de kostuums en het decor wat het geheel een vrolijke en professionele uitstraling geeft.

Prijzen en benodigde faciliteiten

Natuurlijk wilt u weten wat dit evenement u gaat kosten. De voorstelling wordt inclusief de workshop verkocht voor 800,- Euro excl 9%btw en reiskosten. We hebben een vloeroppervlak nodig van 6 meter breed en 6 meter diep om op te kunnen treden. Een geluidsinstallatie nemen wij zelf mee. Meer informatie nodig? Neem contact op. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.